donderdag 18 juni 2015

Eerste regendag

Gistermorgen hadden we ochtendrood en de koekoek hoorden we ook. Dat betekent regenachtig weer en dat hebben we vandaag geweten, bijna de hele dag bewolkt en geregeld regen. We komen door diverse oude plaatsjes, zoals Grand met een Romeins amfitheater en Reynel met een onverwacht mooie stadspoort en een statig kasteel. Verder hebben we de valleien achter ons gelaten en komen op de eerste hoogvlakte van Langres. De bedoeling is te gaan slapen in een cisterciƫnzer abdij maar helaas lag hij niet op de route. Van de mairie kregen we een Gites rural, helaas nog gesloten. Nog steeds geen camping in de buurt, dus weer wild kamperen, maar nu op een veldje naast het voetbalveld. We zitten na 104km in Ageville en hopen vanaf morgen weer in een iets toeristische omgeving te komen.

4 opmerkingen:

  1. Ha Jurrien, goed op dreef zeg. Groeten van Hans en Leontien

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Leontien en Hans, het gaat zeker goed met ons en een regendag als gisteren hoort er bij. Groeten van de 3 pelgrims

      Verwijderen
  2. Volgens H.S. hebben ze tijdens repetitie DWS het over jullie gehad, leuk Opa Jurrien, ze leven goed met jullie mee. Leuk toch vanuit het mooie Achterveld.Van MAPA Hilverts het allerbeste en heel veel succes.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo MaPa, zeker fijn dat er over ons gesproken wordt en ook de DWS leden mee kijken. Groeten van de 3 pelgrims

      Verwijderen