zaterdag 28 maart 2015

27-3-2015 Santiago de Compostela, we komen er aan.

De eerste stempel van de Santiagovereniging staat op de credential. Ik ga samen met Ab Jonker en Theo Vermeulen 11 juni vertrekken aan de fietstocht van 3250 km die ongeveer 7 weken zal gaan duren. We gaan van huis tot de Pyreneeën met de route Onbegrensd fietsen naar Barcelona, dan de Katharenroute naar Hendaye in Spanje. Dan volgen we camino del Norte tot Oviedo en de camino Primitivo naar Santiago de Compostela die vanaf Melide over gaat in de camino Frances. Daarna misschien nog door naar Muxia en het einde van de sterrenweg in Fisterra.



2 opmerkingen:

  1. Een bijzondere route. Origineel!
    Ben benieuwd naar jullie ervaringen, vooral op het eerste deel van Camino del Norte en vervolgens vanaf Oviedo (mooie stad) de Primitivo. Die laatste route ken ik niet; 'het verhaal' gaat dat die nóg pittiger is dan het tweede deel van de del Norte.
    Mat Knaapen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mat, wij zijn ook heel benieuwd naar deze route. We denken dat het voor fietsers, als je de lokale wegen blijft volgen, mee zal vallen. Het zal iig een stuk rustiger zijn als de Frances. We gaan er een mooie tijd van te maken en voor de volgers mooie foto's en informatie. Voor ons is deze blog heel nieuw en anders dan de vorige keer.

      Verwijderen